Az év kiemelkedő eseménye lett a Kisfüzesi Pajta Party

2023. augusztus 19-én Kisfüzesi Pajta Party elnevezéssel került megrendezésre a Kisfüzes, Ady Endre utca 9. szám alatti BARKA Rendezvényportán a soron következő települési falunap. A rendezvénynek a teljes turisztikai létesítmény használata mellett kiemelten a Pajta épülete, nézőtérrel és színpaddal kialakítva biztosította a megfelelő helyszínt.

A 14 órára meghirdetett összejövetel meglepően nagy érdeklődésnek örvendett. Az étkezést illetően a pétervásárai Fehérkő Vadásztársaság által felajánlott szarvasból készült pörkölt mellett Dietrich János jóvoltából birkapörkölt, illetve Gyetvai Zoltán vállalkozó kemencébe bújtatott malacpecsenyéje volt az ünnepi menü. Ezeket házias süteményfelhozatal, illetve az Önkormányzat italkínálata egészítette ki. A további ellátást kihelyezett büfé tette választékossá.

A kulturális programokat illetően elsőként a Váraszói Gyöngyvirág Citerazenekar lépett fel. Színvonalas produkciójukat követően teljes mértékben megtöltötte a Pajtát a nap sztárfellépője, a V-TECH együttes koncertje. Este Kabai Alex szórakoztatta a közönséget, majd mezítlábas pajtabállal zárult a zenés-táncos rendezvény. A kiváló zenei hangosításról és a színpadi látványelemekről a már kisfüzesi törzsvendégnek számító Báry Gergő gondoskodott.

A rendezvény különleges színfoltja volt a FŰZFA Közalapítvány által szervezett és lebonyolított tombola. Összesen 310 tombolaszelvény akadt gazdára és közel 50 nyeremény.

Mindebből lehet következtetni a résztvevők számára. Ez az adat 250-300 jelenlévőre utal, ami elképesztően komoly szám. A szervezők, közreműködők és maga a helyszín jelesre vizsgáztak.

A rendezvény kiemelt támogatói voltak a teljesség igénye nélkül: AGRO-PROSPECT Kft., Kisfüzes Község Önkormányzata, Equitum Castra Nonprofit Kft., BARKA Rendezvényporta, FŰZFA Közalapítvány, Fehérkő Vadásztársaság, Dietrich János, Gyetvai Zoltán.

A Kisfüzesi Pajta Party rendezvényről készült emlékezetesebb fotókat az alábbiakban közöljük: