Lakossági fórum – Kisfüzes község településrendezési eszközeinek tervezett módosításáról

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, hogy Kisfüzes Község Önkormányzata Képviselőtestülete a településrendezési eszközök módosítási anyagának tervezetét véleményezésre bocsátja.

Annak érdekében, hogy az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani lehessen a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét, a 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 65. §-ben előírt módon helyi partnerségi egyeztetést folytatunk le és lakossági fórumot tartunk.

Lakossági fórum ideje: 2023. október 13. 10:00 óra
Helye: Szántó Vezekényi István Művelődési Ház
3250, Pétervására Szent Márton út 3.

Helye: Szántó Vezekényi István Művelődés Háza
3250 Pétervására, Szent Márton út 3.

Értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy a módosítási dokumentáció kizárólag elektronikusan érhető el a www.kisfuzes.hu linken. (letölthető innen)

A településrendezési eszközök módosításának tervezetével kapcsolatban észrevételeiket, javaslataikat kizárólag elektronikus levél (e-mail) formájában, a hivatal@petervasara.hu e- mail címre megküldve, a partnerségi egyeztetés ideje alatt tehetik meg. A partner véleménye a véleményezett tájékoztató dokumentáció tartalmára terjedhet ki, a vélemény és a tájékoztató dokumentáció között közvetlen összefüggésnek kell lennie. A partner kifogást emelő véleményét indokolással támasztja alá. A vonatkozó jogszabályok alapján a partnerek véleményüket a lakossági fórumon szóban adják elő, melyről jegyzőkönyv készül, vagy a lakossági fórumot követő 5 napon belül írásban teszik meg, amelyet a lakossági fórumról készült jegyzőkönyvhöz csatolnak, így az egyeztetés 2023. október 18. 24:00 órakor zárul.